Екстериорен дизайн

Сфумато дизайн студио  е специализирано в разработването на екстериорни и интериорни проекти за магазини, офиси, жилища и хотели. Услугите, които предлагаме, обхващат цялата проектантска дейност като,  предпроектно проучване, идеен проект, технически проект и авторски надзор. Студиото предлага и изпълнение на интериорни проекти.

Как процедираме

Първата ни среща е винаги опознавателна и с нищо не Ви ангажира. Тя представлява кратко събеседване, в което уточняваме стила, особеностите и обема на Вашия обект. След нея Ви представяме детайлна оферта за изработка на екстериорен дизайн. След като сте одобрили офертата и капарирали част от нейната стойност, започва работата по Вашия проект. Първо осъществяваме оглед и архитектурно заснемане на обекта, след което заедно с Вас систематизираме всички Ваши изисквания и желания в задание за проектиране.

Какво включва един екстериорен проект

Екстреиорния проект взависимост от функционалната зона, която касае може да бъде:

  • Проектно оформление за фасади – подбор на мазилки, решение за типове фасади. Представя се като 3Д фотореалистични визуализации и двумерни чертежи.
  • Проект настилки – избор на гранитогрес, декинг, естествен камък,цветови решения,градинско озеленяване.
  • Проект Осветление – разположение и тип на градински осветителни тела и осветление по фасади.
  • Проектни решения касаещи перголи,беседки,тенти,козирки,барбекюта, декоративни елементи и др.

Авторски контрол

Оказване на съдействие на възложителя при реализация на проекта се предлага в случаите, когато желаете сами да извършите строително-монтажните дейности във Вашия обект. Тази услуга не включваме в цената за екстериорен дизайн, а при желание я договаряме допълнително. Тя представлява експертни дейности и консултации на строителните бригади с цел точното изпълнение на проекта. При извършване на тази услуга не носим отговорност за точното спазване на договорените срокове, качеството на извършените СМР дейности и вложените материали.