За нас

Информация за фирмата

Ние сме компания изградена от млад и динамичен екип  професионалисти, специализирани в извършването на инжинерингови дейности като:

  • Цялостно проектиране по зададени от клиента параметри
  • Цялостно управление и оптимизация на проекти

НАШАТА ЦЕЛ

Целта ни е да завоюваме лидерски позиции в довършителното строителство и обзавеждане в България и Европа, да се докажем като един сигурен партньор, да стъпим на европейския пазар предлагайки услуги с добавена стойност.

Интериор на апартамент декоративно стълбище
Интериорен дизайн на апартамент в квартал Бояна

НАШАТА МИСИЯ

Чрез непрекъснатия стремеж за внедряване на съвременна техника и технология от доказани производители да повишаваме нивото на качеството, да създаваме безопасни условия на труд за да предлагаме качествени продукти и услуги, даващи сигурност на нашите клиенти.

ЗА основателите
НАШАТА ИСТОРИЯ НА КРАТКО
Интериорен дизайнер в Сфумато дизайн студио

Сфумато-дизайн

Създадена през 2009 година като студио за интериорен дизайн и реализация. Пазарните условия дадоха възможност за развитие и разширяване на портфолиото. Днес предлагаме цялостни решения до ключ. Убедена, че по този начин ще спечели доверието на все повече инвеститори. Убедена, че по този начин ще спечели доверието на все повече инвеститори.

Често задавани въпроси

След като сте разгледали нашето портфолио и сте осъществили контакт с нас, организираме опознавателна среща в нашия офис. На нея ние отговаряме на някои допълнително възникнали въпроси и определяме обема за проектиране. Изпращаме Ви персонална оферта и след нейното одобрение и придвижване на авансова сума извършваме оглед, заснемане и започваме работа по проекта.

Да, има. Минималната квадратура за изготвяне на интериорен дизайн при нас е  30 кв/м. Ние можем да проектираме и по- малка квадратура, но сумата за интериорния проекта ще е еквивалентна на минималната квадратура.

Огледи преди възлагане на ангажимент за интериорен дизайн извършваме срещу заплащане. В рамките на гр. София – 50,00 лв. За други градове цената е по договаряне. При възлагане на проект сумата се приспада от окончателното заплащане на проекта.

Работим както на територията на цялата страна така и извън нея. Изпълнявали сме ангажименти на територията на Европеиски съюз и извън него, стигали сме до близкия изток.

Ние сме компания затваряща целия цикъл от проектиране, изграждане до обзавеждане и оборудване. Разчитаме на собствен персонал и материално-техническа база.

Нашите клиенти получават  отстъпки от всички партньори, с които работим и винаги са информирани за атрактивни промоции.

Дългогодишния ни опит и материално-техническата осигуреност, влагането на качествени материали и работата с професионални машини на световни лидери, са гаранция за винаги добър резултат.

Ако ползвате услугата проект и реализация ще комуникирате с дизайнер и технически ръководител. Това са колегите, които ще бъдат отговорни за Вашият проект и ще координират изпълнението.

Получавате законоустановените гаранции 2-5 години на труда и вложените материали, както и производствените гаранции на всички допълнително вложени компоненти.

Използваме материали от  среден към висок клас, всички с декларации за съответствие и сертификати за качество. При изготвяне на оферта, винаги описваме в нея предвидените материали.

 Не. Работим с материали доставени от нас и закупени от проверени партньори.  В противен случай, не предоставяме гаранции.

Да може. Изготвяме интериорния проект и необходимата техническа документация за външен изпълнител. В този случай не носим отговорност и гаранция за качеството на вложения труд и материали.

Да може. Като бонус получавате и консултация с интериорен дизайнер.

Да може. Като бонус вски клиент закупил от нас плочки получава безплатен интериорен проект за санитарните помещения.

В нашите оферти е включено неговото извозване. Периодично по време на ремонтните дейности, ние извозваме отпадъка до сметище с наш собствен камион – самосвал.

This will close in 0 seconds