Мебели обзавеждане

Мебели по мярка съобразени със спецификата на дома Ви. Изцяло съобразени с Вашите нужди и подчертаващи Вашата уникалност.

Производство на мебели

Ние ще проектираме Вашите мебели по мярка. Наш доверен изпълнител ще произведе новите Ви мебели с високо качество и внимание към детайла под наш надзор. Възлагайки производството на нас ще получите гаранция за пълното им съответствие с интериорния проект и удоволетворението за добре похарчени пари.
Sfumato цени Вашето време, за това доверявайки ни се Вие ще получите една комплексна услуга от проектиране, производство, доставка и монтаж на мебели с атрактивна цена. Ние ще доставим и монтираме всичко точно на място, като ще Ви разтоварим от излишното напрежение.

Доставка на мебели

Нашата цел е да дадем на нашите клиенти най-добрете решения за техния дом.  Затова предлагаме и готова мебел, съществуваща в магазинната мрежа или поръчана по каталог. Осъществяваме и директен внос и продажба на класическо и модерно обзавеждане от Италия с невероятни цени и срокове за доставка.

За нашите клиенти ние осигуряваме транспорт, пренасяне и монтаж на поръчаните мебели.

Мека мебел по поръчка

Независимо от това дали ще проектираме за вас уникална, нестандартна мека мебел или желаете реплика на съществуваща Sfumato  и наш доверен изпълнител ще я произведат за Вас. Предлагаме изключително богат избор от дамаски, изкуствени и естествени кожи при производството на мека мебел.

Матраци

За да предоставим една наистина комплексна услуга Sfumato design  е партньор с едни от водещите  производители на матраци  на Българския пазар:, Tempur, Paradise, Magniflex ниските цени са гарантирани а безплатната доставка приятна изненада.

 При нас ще откриете безброй идеи за обзавеждане и декорация Не се колебайте очакваме Ви!

This will close in 0 seconds